Lagvis-utstilling 2021

Lagvis er et prosjekt der fremtidens håndverkere og etablerte designere jobber frem produkter og stiller ut resultatet. Prosjektet er et initiativ fra Håndverkssenteret ved Edvard Munch vgs. i Oslo med ambisjon om å øke anerkjennelsen av håndverksfagene.

I forbindelse med Lagvis-utstillingen 2021 har jeg bidratt med tekst, og skrevet om de ulike samarbeidene og produktene samt dekket åpningen av utstillingen.

Om Lagvis-utstillingen 2021

Om deltakerne og produktene

Prototype av skohyllen Nisje, designet av Taran Neckelmann, bygget av Preben Ekern, Ellen Tyldum Skogen, Eskild Ødegård og Eirik Storvik Kristiansen, elever ved Hjerleid Handverkskole. Foto: Jon Marius Nilsson Studio

Forsidefoto: Kleskolleksjonen Boss Bitch designet av Denise Ban, Linde Marie L’abée–Lund og Kevin Ma, elever ved Edvard Munch vgs., under veiledning av Kristin Andrea Hansen / Mint Design. Foto: Jon Marius Nilsson Studio